Lekkage opsporen

LEKKAGE OPSPOREN

Lekkage in uw woning heeft vervelende gevolgen. Door vocht kan zich schimmel ontwikkelen en er kan schade ontstaan aan uw woning. Om de Lek te verhelpen is het allereerst belangrijk om deze lek op te sporen. Een Lek opsporen is niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Het vocht kan zich namelijk achter wanden en plafonds verplaatsen daardoor het lijkt alsof het duidelijk is waar de lek vandaan komt terwijl dat niet het geval is.

LEKKAGE OPSPOREN MET INNOVATIEVE TECHNIEKEN

Spoed Loodgieters heeft jarenlange ervaring in het opsporen en verhelpen van lekkages. De lekkage wordt schadevrij en snel opgespoord. Zo heeft u geen schade aan uw woning en hoeft er niet gehakt of geboord te worden in plafonds en muren. Lekkage opsporen zodat u daarna zelf kan bepalen wat uw volgende stappen zijn. Het onderzoek wordt uitgevoerd met zeer specialistische techniek en professioneel apparatuur. Na ons onderzoek krijgt u een overzichtelijke rapportage met alle informatie die u nodig heeft. Met een slagingspercentage van 95% kunt er bijna zeker van zijn dat u weet waar de lekkage vandaan komt.

LEKKAGE OPSPOREN DOOR EEN MEET-TECHNICUS EN TECHNISCH-RAPPORTEUR

Lekkage opsporen van Spoed Loodgieters wordt uitgevoerd door 2 professionals, een meettechnicus en een technisch rapporteur. De meet technicus spoort met professioneel apparatuur de lekkage op en de technisch rapporteur stelt een uitgebreide rapportage op waarin alle details duidelijk in kaart worden gebracht.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten en/of Spoed-Loodgieters inschakelen voor uw gasleidingen of het oplossen van een lekkage? Bel ons 085 060 75 43 of maak gebruik van het contactformulier

Stappenplan Lek detectie

 

U heeft last van een lekkage in uw pand of woning

Neem contact op met uw verzekeraar om de lekkage te melden

U neemt contact met ons op om een afspraak te maken

Wij voeren vervolgens de lekdetectie uit bij u op locatie

U ontvangt van ons het rapport (op lokatie of achteraf) en voldoet de betaling op locatie per tikkie of zelf overmaken per bank, Cash mag ook natuurlijk!

Wij leggen u de vervolgstappen uit met de verzekeraar

U ontvangt (op verzoek) een scherpe offerte voor het verhelpen van de lekkage

Na goedkeuring voeren wij de werkzaamheden van A tot Z uit. (wij kunnen bijna altijd binnen 1 week starten!) Snelheid is onze kracht! Onze reviews op Google spreken voor zich met een 4,7 van de 5 sterren.

 

Onze gegevens

Bel of app ons op 064396-4153 bgg 0633807444 

Stuur een email

0643964153

KVK nr: 82759642

NL20 INGB 0006486050

BTW nr: NL 003200214B66

Waarom Spoed-Lekdetecties

Ervaring

Al meer dan 10 jaar ervaring!

Snel

Uw probleem is snel verholpen.

Service

30 min voor de afspraak een SMS.

Garantie

100% Garantie op ons vakwerk.

Voordelig

Een afgesproken prijs van te voren.

Bereikbaarheid

Van 09:00 – 21:00 uur en voor spoedgevallen kunt u Spoed-Lekdetecties via WhatsApp bereiken.

SNELLE SERVICE

De klus wordt zsm geklaard.

VAKWERK

Altijd vakkundige oplossingen.

GARANTIE

Altijd op ons eigen werk.

LAAG TARIEF

Ook nog eens scherpe prijzen.